Uskrsna Čarolija svjetla

Sa zadovoljstvom vas pozivamo na uskrsnu manifestaciju pod nazivom “Uskrsna čarolija svjetla by Salaj” koja se održava na imanju Salaj, Ante Starčevića 132, Grabovnica od 1. travnja 2023. do 16. travnja 2023. godine, svaki dan od 15 do 21 sat.

A da bude još ljepše pobrinut će se i Martin Reichmann, njemački kipar čije su skulpture izrađene motornom pilom posjetiteljima imanja već upale u oči kao što su npr. anđeo ili sova, a ovog proljeća priča je bogatija za mnoštvo novih likova, a možete vidjeti i spektakularni prikaz Isusovog groba u kamenolomu iz 1905. godine. Ove godine ćete imati priliku vidjeti uživo kako nastaju čuvene drvene skulpture!

Pisanice kao simbol Uskrsa ukrašene tisućama boja, dostojanstvenom svjetlošću obilježavaju prošlo vrijeme i vrijeme novog rađanja, a ni ove godine neće ih nedostajati na imanju, štoviše, očekuje Vas više od 25 000 svjetlećih pisanica, ali i uskrsnih instalacija domaćih životinja, koje će zasigurno izmamiti svakoj generaciji osmijeh na lice.

Proljeće je došlo i svojim zelenilom želi Vam dobrodošlicu.

Šetnje kroz stazice, potoke, jezera, šume i njegovane travnjake su sjajan način da istražite imanje i uživate u prirodnim ljepotama.

Osim toga, bogata ugostiteljska ponuda će vam omogućiti da se odmorite i okrijepite nakon dugih šetnji. Naša gastronomska ponuda će zadovoljiti svačiji ukus, od slastica do ukusnih jela s roštilja. Uz uživanje u prirodnim ljepotama i okusima, pobrinuli smo se da ovo događanje bude zabavno za sve uzraste.

Posjetitelji će imati priliku uživati u raznim aktivnostima koje uključuju radionice i igraonice za djecu sa animatorima, traženje uskršnjih jaja po imanju, potezanje konopa, igru jaje na žlici, skakanje u vrećama, razne nagradne igre, tombole i pikado za odrasle, te mnoge druge zabavne igre i zanimljivosti. Prvi put ćemo na imanju imati vrt sa raznim domaćim životinjama!

Ulaznice:
Individualan dolazak
Cijena ulaznice: 4 EURA
Djeca do 6 godina u pratnji odraslih: BESPLATNO
Osobe s invaliditetom: BESPLATNO
Način plaćanja

  1. Na blagajnama (moguće je dobiti R1 račun)
  2. Predračun (najmanje tri dana unaprijed)
    Nije moguće plaćanje karticama.

Ako se zaželite šarenila, igranja, pod toplim proljetnim sunčevim zrakama, dođite. Možda Vam se posreći i pod nekom od tisuću biljaka pronađete koju pisanicu samo za sebe. Sretno u traženju.


Progodišnja Uskrsna Priča Obitelji Salaj održana je od 09. travnja do 18. travnja 2022. godine.