BOŽIĆNA ČAROLIJA SVJETLA by SALAJ

Božićna čarolija svjetla by Salaj od 25.11.2022. do 08.01.2023. svaki dan uključujući vikende i blagdane od 15 do 21 sat

U sezoni 2022/2023 vas očekuje mnoštvo novih zanimljivosti i aktivnosti, a sve u okruženju više milijuna lampica koje se protežu na prostoru imanja Salaj.

Nastavljamo tradiciju da svake godine mijenjamo postav oblika i boja na cijelom imanju, pa čak i one posjetitelje koji su uživali na manifestaciji proteklih godina očekuje čarolija kakvu do sada nisu doživjeli.

Mnoštvo novih drvenih figura načinjenih motornom pilom g. Martina Reichmanna njemačkog kipara i umjetnika, koji je od lokalno pronađenog drveta načinio likove baš za nas, nešto je što se rijetko viđa na ovim prostorima i postala je tradicija na našem imanju. 
Dobro je planirati svoj izlet tako da imanje posjetite u sumrak nakon kojeg svakog dana posjetitelje očekuje bogat vatromet dok se šeću brojnim puteljcima, mostićima i prolazima, a za okrepu će biti zaduženi restoran na samom imanju (koji nudi tradicionalnu gastronomsku ponudu po pristupačnim cijenama), te dodatni gastronomski objekti. Sve uz miris kuhanog vina i čaja!

Veliko Adventsko selo pod zvjezdanim nebom s raznim proizvodima iz domaće radinosti nuditi će rukotvorine lokalnih proizvođača u kojem je moguće pronaći sitnice za autentični božićni poklon za najmilije, te brojne atrakcije i iznenađenja, a Djed Božićnjak će posjećivati imanje s kojim će se djeca moći družiti i fotografirati.

Photograph: Davor Kirin