Česta pitanja

Koja je cijena ulaznice?

Više o ulaznicama pročitajte ovdje.

Koji dan je najbolji za posjet Čaroliji svjetla Salaj?

Predlažemo radne dane u tjednu zbog manje gužve.

Smijem li uvesti kućnog ljubimca na imanje?

Ljubimcima je dozvoljen ulaz na imanje, ali je potrebno da budu na povodcu, zbog velikog broja posjetitelja i ograničenosti prostora.

Radite li nedjeljom i praznicima?

Manifestacija je otvorena svakog dana, uljučujući nedjelje i blagdane.

Da li je potrebna najava ili rezervacija pri dolasku?

Individualne i/ili obiteljske dolaske nije potrebno najaviti. Molimo velike grupe od preko 30 osoba da svoj dolazak najavite na imanjesalaj@gmail.com

Što u slučaju kiše i snijega?

U slučaju kiše i snijega manifestacija se svejedno održava. Bilo kakve promjene objavit ćemo na našoj Facebook stranici ili na ovoj službnoj stranici.

Gdje kupiti ulaznicu?

Ulaznice možete kupiti na blagajni po dolasku na imanje.

Kako doći do imanja?

Kako točno možete doći do imanja pogledajte ovdje

Postoje li oznake kako doći do imanja?

Na svakom križanju u Čazmi postoji oznaka za OBITELJ SALAJ (ovisno koja manifestacija je u tijeku). Prateći ih ćete doći točno do imanja Salaj.

Kako je najlakše doći iz Zagreba?

Iz Zagreba krenite autocestom prema Slavonskom Brodu, izađite na izlazu Ivanić Grad te nastavite prema Čazmi (cca 15 km).

Gdje je moguće parkirati?

U neposrednoj blizini imanja (100 m) nalazi se parkiralište koje se ne naplaćuje. U slučaju iznimno nepovoljnih vremenskih uvjeta promet će biti preusmjeren na aerodrom na kojem je osiguran prijevoz do glavnog ulaza na imanje.

Hoće li biti organiziran doček Nove godine?

Ove godine nećemo imati posebno organiziran doček.

Je li moguć pristup osobama s invaliditetom?

Moguć je pristup osobama s invaliditetom. Iako ne postoji zaseban ulaz, pristup invalidima zasebno organizira i osigurava zaštitarska služba.

Da li je moguć smještaj kod vas?

Vlastiti smještaj nemamo u ponudi, ali možete pogledati smještaje u okolici našeg imanja. Za kompletnu ponudu posjetite službenu web stranicu Turističke zajednice grada Čazme, te službenu web stranicu Turističke zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije, kao i Turističku zajednicu grada Ivanić-Grada.

Moram li rezervirati ulaznicu?

Za sada nije potrebno rezervirati ulaznicu. U slučaju potrebe za rezervacijom dolaska, informaciju ćemo pravovremeno objaviti na našoj službenoj web stranici ili na društvenim mrežama.

Kakvo je vrijeme?

Detaljnu vremensku prognozu možete provjeriti ovdje.