Čarolija svjetla by Salaj – Novosti i ponuda

Naša manifestacija Božićna čarolija svjetla by Salaj je otvorena! Možete nas posjetiti svaki dan od 15 do 21 sat uključujući vikende i blagdane!

Foto: Davor Kirin

Prvi gosti ove godine bili su Bjelovarsko-bilogorski župan Marko Marušić i gradonačelnik Čazme Dinko Pirak sa suradnicima, te predstavnici Turističke zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije, kao i Turističke zajednice grada Čazme, koji su u pratnji Zlatka Salaja obišli imanje.

Više pročitajte: https://superportal.hr/2022/11/25/pocela-carolija-svjetla-na-imanju-salajevih-u-grabovnici/

“Manifestacija će trajati od danas do 8. siječnja 2023. godine. S postavljanjem lampica počeli smo 5. kolovoza i jedva smo stigli sve pripremiti zato je već sad plan da se iduće godine počnemo pripremati mjesec dana ranije,
rekao je Zlatko Salaj.

Upalili smo prvu adventsku svijeću na našem trgu koja simbolizira nadu i iščekivanje…

Već odjekuje smijeh i glazba, djeca i odrasli se vesele, imanjem se širi miris čaja i kuhanog vina, raznih gurmanskih delicija ima, za svakoga ponešto!

Naše Adventsko selo pod zvjezdanim nebom!

Adventsko selo na imanju Salaj


Ponuda u restoranu na imanju!

Restoran se nalazi na imanju Salaj, na našem središnjem trgu! Info na kodsalaja@gmail.com

Znate li gdje možete pronaći najslađe božićne fotografije???

Na našem imanju u restoranu za vrijeme trajanja manifestacije!

Javite se https://www.facebook.com/lumaart.store.hr

Na imanju Salaj su svi dobrodošli, pa tako i vaši kućni ljubimci! Ne ostavljajte ih same, dovedite i male njuškice, samo molimo na povodcu zbog drugih posjetitelja.

“Učinit ćemo vaš posjet našem imanju nezaboravnim u mnoštvu čarobnih lampica, zagrijati srca pred blagdane, a vi se prepustite božićnom ugođaju i dođite na našu manifestaciju koja traje od 25. studenog 2022. do 8. siječnja 2023. godine svaki dan od 15 do 21 sat!”

Čarolija svjetla Salaj team